We're now in Judging week: Winners of Collection 16 to be announced soon...

Kimberley Janssens

Belgium

Kimberley is de onvermoeibare kracht achter Gewoon Wij – Fotografie. Ik dus. Wil je meer weten over mij persoonlijk dan kan je zeker eens een kijkje nemen op de ‘Over mij’ pagina. Ik heb een grote liefde voor fotografie en kinderen, maar ook voor gezinnen met een plus. Gezinnen met een plus zijn gezinnen waarvan 1 of meerdere gezinsleden extra zorgen hebben. Dat kan een fysieke en/of mentale beperking zijn, maar ook een ernstige ziekte of de laatste momenten in je leven.

Ik fotografeer ieder gezin met of zonder plus, maar specialiseerde me extra in gezinnen met een plus omdat ik vind dat ieder gezin, ieder persoon, ieder kind recht heeft om te stralen voor de camera.

De zorgen zijn vaak zwaar en uitzichtloos. Soms is het een sleur en soms wil je er gewoon mee stoppen, met dat zorgen. Een spannende activiteit, ja spannend is dat sowieso voor iedereen, als een fotoshoot lijkt dan toch echt teveel gevraagd. Ik beloof je dat dat bij mij niet het geval is. Ik beloof jullie dat ik jullie zal geruststellen, we zullen lachen, zelfs ontspannen, plezier zullen maken en als dat plezier niet lukt dan is dat zo. Ik zorg ervoor dat ik met de foto’s die je achteraf krijgt, zal tonen dat in elk moment iets mooi zit. Ja, ook in de moeilijke.

Dat is wat me drijft. Nieuwe kracht om weer verder te gaan.

Kortom… Bij mij hoef je niet bang te zijn als er iets mis gaat, iemand een crisis krijgt, een moeilijk moment heeft, verdriet heeft, … Want weet je? Ik weet hoe moeilijk het allemaal kan zijn.

Hire Kimberley

family photography

Family photography

family-photography

family photography

family photography

family photography

Want to join This is Reportage: Family?

Join Here